Σφηνάκι «Απόσταγμα ιδρωμένης κάλτσας»(νέο) & Lila Pause «chocola»
Lila Pause ''chocola'' |
«Σοκοσφηνάκια»
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, θα σας πω τώρα οτι τα σφηνάκια που σας πρότεινα να δοκιμάσετε, μπορείτε να τα παρασκευάσετε και στην έκδοση «chocola».
Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η παρασκευή τους σύμφωνα με την εκτέλεση της συνταγής όπως παρατίθεται στη προηγούμενη ανάρτηση, με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να παρασκευαστούν σε σοκολατένια σφηνάκια που θα προμηθευτείτε από το εμπόριο. Αρκετοί φίλοι δεν γνωρίζουν ότι τα σφηνάκια αυτά τρώγονται, και θα πρέπει να τους ενημερώσετε ότι είναι και πολύ εύθραυστα, ώστε να αποφύγουν τα «ατυχήματα».
Lila Pause ''chocola'' μην ξεχνάτε, τρώγονται κιόλας!!! |
Τα «σοκοσφηνάκια» αυτά υπάρχουν και σε διάφορες γεύσεις, αλλά να προτιμήσετε κατά την γνώμη μου το γάλακτος, το «σοκοσφηνάκι» με γεύση πορτοκάλι(κάνει θραύση) και αυτό με την μαύρη σοκολάτα.
Εκτός από το Lila pause «chocola», το Black forest «chocola», και το Chocobanana «chocola», μπορείτε ακόμα να παρασκευάσετε στα «σοκοσφηνάκια» μέσα, το γνωστό και αγαπημένο Frangelico cappuccino, το Kalhua cappuccino κ.α.(θα επανέλθω).
Παρασκευάστε τα επάνω σε μία χαρτοπεσέτα πολυτελείας, και τοποθετήστε τα σε πιατάκια για να τα σερβίρετε.
Σφηνάκι «Απόσταγμα ιδρωμένης κάλτσας»(νέο)
Συνταγή
Η Vodka caramel, το Jagermeister και η Angostura |
15 ml Vodka caramel
10 ml Jakermeister
2-3 σταγόνες Angostura
Πρώτα η Vodka caramel |
Έπειτα προσεκτικά το Jakermeister, για να κάτσει σε στρώση ... |
....και τέλος η Angostura |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου