Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Και άλλα σφηνάκια!!!



Σφηνάκι «Απόσταγμα ιδρωμένης κάλτσας»(νέο) & Lila Pause «chocola»

Lila Pause ''chocola''

«Σοκοσφηνάκια»

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, θα σας πω τώρα οτι τα σφηνάκια που σας πρότεινα να δοκιμάσετε, μπορείτε να τα παρασκευάσετε και στην έκδοση «chocola».

 Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η παρασκευή τους σύμφωνα με την εκτέλεση της συνταγής όπως παρατίθεται στη προηγούμενη ανάρτηση, με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να παρασκευαστούν σε σοκολατένια σφηνάκια που θα προμηθευτείτε από το εμπόριο. Αρκετοί φίλοι δεν γνωρίζουν ότι τα σφηνάκια αυτά τρώγονται, και θα πρέπει να τους ενημερώσετε ότι είναι και πολύ εύθραυστα, ώστε να αποφύγουν τα «ατυχήματα».

Lila Pause ''chocola'' μην ξεχνάτε, τρώγονται κιόλας!!!

Τα «σοκοσφηνάκια» αυτά υπάρχουν και σε διάφορες γεύσεις, αλλά να προτιμήσετε κατά την γνώμη μου το γάλακτος, το «σοκοσφηνάκι» με γεύση πορτοκάλι(κάνει θραύση) και αυτό με την μαύρη σοκολάτα.

Εκτός από το Lila pause «chocola», το Black forest «chocola», και το Chocobanana «chocola», μπορείτε ακόμα να παρασκευάσετε στα «σοκοσφηνάκια»  μέσα, το γνωστό και αγαπημένο Frangelico cappuccino, το Kalhua cappuccino κ.α.(θα επανέλθω).

Παρασκευάστε τα επάνω σε μία χαρτοπεσέτα πολυτελείας, και τοποθετήστε τα σε πιατάκια για να τα σερβίρετε.

 

 

Σφηνάκι «Απόσταγμα ιδρωμένης κάλτσας»(νέο)

      Συνταγή

Η Vodka caramel, το Jagermeister και η Angostura

15 ml Vodka caramel

10 ml Jakermeister

  2-3 σταγόνες Angostura

Πρώτα η Vodka caramel

Έπειτα προσεκτικά το Jakermeister, για να κάτσει σε στρώση ...
....και τέλος η Angostura
Εκτέλεση

Τοποθετούμε τη Vodka caramel στο σφηνάκι, και από πάνω της προσεκτικά σε στρώση το Jakermeister.

Στη συνέχεια βάζουμε και 2-3 καλές σταγόνες Angostura και σερβίρουμε.

 






Bohéme café bar (boheme.gr)
                      chalkida         
                   ΤΟ ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ BAR ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: