Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Αγαπημένα Σφηνάκια(Lila Pause by «S» – Black Forest by «S» – Chocobanana by «S»)



Lila Pause by ''S''
Black Forest by ''S''

           Αγαπημένα Σφηνάκια

  Επανέρχομαι, και τώρα που έχω λίγο χρόνο θα σας καλέσω να δοκιμάσετε, κάποια πρωτοποριακά σφηνάκια που θα γλυκάνουν και θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους φίλους σας.
 

Chocobanana by ''S''
                  Lila Pause by «S» – Black Forest by «S» – Chocobanana by «S» 

Έμπνευση λοιπόν, για την παρασκευή των τριών από τα πιο αγαπημένα μου σφηνάκια, που σας προτείνω σήμερα να δοκιμάσετε, ήταν οι αξέχαστες γεύσεις μιας διάσημης σοκολάτας από τη μια πλευρά, και δύο ξεχωριστών και αγαπημένων γλυκισμάτων από την άλλη, που τους χάρισαν και τα ονοματάκια τους.

Τα πρωτοπαρασκεύασα, πριν από πέντε περίπου χρόνια, και πιστεύω, ότι όπως τα απολαμβάνουν οι φίλοι μου, έτσι και εσείς θα μπείτε σε πειρασμό να τα δοκιμάσετε και να τα αγαπήσετε.

Συνταγές

Lila Pause by «S»

Mozart white & XUXU
Πρώτα το Mozart white chocolate

 

και έτοιμο το Lila pause by ''S''
Επειτα το XUXU

 

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

20 ml Mozart λευκή σοκολάτα

5 ml XUXU φράουλα

Τοποθετούμε σε ένα σφηνάκι έως τα 2/3 του ποτηριού Mozart λευκή σοκολάτα, και προσεκτικά πάνω από την λευκή σοκολάτα, αφήνουμε να κυλήσει λίγο XUXU φράουλα έως ότου σχηματισθεί μια μεγάλη κόκκινη τελεία από πάνω.

 

Black Forest by «S»

Mozart gold & Cherry HEERING
Πρώτα το Mozart gold

Κατόπιν το Cherry HEERING
Και έτοιμο το Black Forest by ''S''
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

20 ml Mozart gold chocolate

5 ml Cherry Heering                  

Τοποθετούμε σε ένα σφηνάκι έως τα 2/3 του ποτηριού Mozart gold chocolate  και στη συνέχεια βάζουμε το Cherry Heering να βυθιστεί μέσα στο παχύ “σώμα” της σοκολάτας Mozart.

Προαιρετικά τοποθετούμε μέσα στο σφηνάκι και ένα cherry  amarena.                                      

 


Chocobanana by «S»

Mozart gold & Banana Λικέρ
Πρώτα το Mozart gold

                                                                

Ανακατεύουμε ελαφρά να δροσίσει

Κατόπιν τη Banana στο σέηκερ

...έτοιμη  η Chocobanana by ''S''
Ρίχνουμε τη Banana και...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

20 ml Mozart gold chocolate

10 ml Βanana λικέρ          

Τοποθετούμε σε ένα σφηνάκι έως τα 2/3 του ποτηριού Mozart gold chocolate, και στη συνέχεια βάζουμε στο σέηκερ 2-3 παγάκια και το λικέρ μπανάνας, και ανακατεύουμε με το κουταλάκι του bar για λίγο, να παγώσει αλλά όχι πολύ, για να μην νερώσει. Στη συνέχεια σουρώνουμε επάνω στη σοκολάτα, την κρύα μπανάνα και σερβίρουμε.

 

 

Bohéme café bar (boheme.gr)
                      chalkida         
                   ΤΟ ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ BAR ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: