των διάσημων λικέρ ‘’HEERING’’η ιστορία είναι διαφορετική. Ο εκπαιδευόμενος σε κατάστημα τροφίμων και ποτών στην Κοπεγχάγη της Δανίας το 1818 PETER FREDERIK SUHM HEERING, καθώς
ολοκλήρωνε την περίοδο της εκπαίδευσης του, για την επιμέλειά του και για τις υπηρεσίες που προσέφερε, έπαιρνε σαν έπαινο την μοναδική αυτή συνταγή του παγκοσμίως φημισμένου πλέον CHERRY HEERING LIQUEUER. Ακόμα και σήμερα, μετά από πέντε γενιές HEERING, η συνταγή που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς η ίδια. Η μεταφορά της παραγωγής το 1838 εκτός της πόλης της Κοπεγχάγης κατέστη αναγκαία, μετά την ανταπόκριση που βρίσκει το CHERRY HEERING στην παγκόσμια αγορά, αφού η απαράμιλλη ποιότητα και φροντίδα της παραγωγής, του δίνουν ολοένα και περισσότερη φήμη αποκτώντας συνέχεια όλο και μεγαλύτερη ζήτηση. Ήδη από το 1876 ο Peter Heering διορίστηκε για πρώτη φορά επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής ενώ όλες οι γενιές HEERING έχουν χριστεί επίσημοι προμηθευτές της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και σήμερα είναι η μοναδική σκανδιναβική εταιρία που έχει το αξίωμα αυτό από την Βασίλισσα Elisabeth II.
ολοκλήρωνε την περίοδο της εκπαίδευσης του, για την επιμέλειά του και για τις υπηρεσίες που προσέφερε, έπαιρνε σαν έπαινο την μοναδική αυτή συνταγή του παγκοσμίως φημισμένου πλέον CHERRY HEERING LIQUEUER. Ακόμα και σήμερα, μετά από πέντε γενιές HEERING, η συνταγή που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς η ίδια. Η μεταφορά της παραγωγής το 1838 εκτός της πόλης της Κοπεγχάγης κατέστη αναγκαία, μετά την ανταπόκριση που βρίσκει το CHERRY HEERING στην παγκόσμια αγορά, αφού η απαράμιλλη ποιότητα και φροντίδα της παραγωγής, του δίνουν ολοένα και περισσότερη φήμη αποκτώντας συνέχεια όλο και μεγαλύτερη ζήτηση. Ήδη από το 1876 ο Peter Heering διορίστηκε για πρώτη φορά επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής ενώ όλες οι γενιές HEERING έχουν χριστεί επίσημοι προμηθευτές της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και σήμερα είναι η μοναδική σκανδιναβική εταιρία που έχει το αξίωμα αυτό από την Βασίλισσα Elisabeth II.
chalkida
ΤΟ ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ BAR ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου